torsdag 26 april 2012

Mitt träd..

sorbus ´dodong´ växer och bladen slår ut lite mer för varje dag:) Underbart, eller hur? Det kommer bli sååå fint. Älskar träd.



söndag 22 april 2012

Helt otrooligt...

vilken prestationsångest jag får när jag surfar runt på andra trädgårdsbloggar!! Hur gör alla för att få till det så? Alltså inte bara med trädgårdarna utan själva layouten? Har alla gått kurs eller? Jag har nog den mest amatörmässiga bloggen av alla men det får va så. Är ganska nöjd ändå. Mest jag som läser den iallafall;)

Regn o rusk men lite kul ändå..

Vilken ruskig söndag:( Reeegn.. Efter en smarrig äppelpaj med massor av vaniljsås fick jag energi att gå ut i regnet o gödsla gräsmattan för första gången den här våren. Äntligen. Bara att vänta på att det växer. Hittade en del kul i trädgården ändå:

Fiina knoppar på min Ullungrönn;) Snart slår bladen ut!!

Här lite knoppar på vinbärsbusken.
 

Skickade ut K till grillen. Bara för att komma i vår- och sommarstämning;) Det blev kanongott!!



söndag 15 april 2012

Nät över sandlådan



Kolla vårt suveräna nät över sandlådan! Måttbeställt  från http://www.kage-products.com/kattnat.htm till en rimlig peng, fungerar utmärkt!  Håller katten borta verkar det som. Har sett honom göra sina behov i rabatten och det är hel ok för min del. Jag är nöjd bara han inte gör det hos grannarna som är hundälskare hela bunten;)

Äntligen lite blommor!



Planterade årets första frosttåliga blommor i några gamla krukor. Vi har fortfarande nattfrost men de här penséerna och några små aubrieta lär ju klara sig. Fiiint:)