måndag 31 oktober 2011

Vildkaprifolen!

Här ser ni vår vildkaprifol. Tänk om den blir fin och blommmar nästa säsong?:) Återkommer med bilder då, natruligtvis!(OBS! Planket/spaljén är RAKT, det är vinkeln hos fotografen som är knepig..:)




 

söndag 30 oktober 2011

Nu mörknar det

Visst känns det mörkt nu? Hela dagen, eller hur?! Kan inte fatta att vi satt ute och gassade i solen på altanen förra helgen efter 5-åringens lyckade superhjältekalas:) Nu har vi istället fått förkylningsvirus som ger sig på oss en efter en. Men lite lyckades vi åstadkomma i trädgården trots allt. Planterade idag vår trogna kaprifol som följt oss i kruka från radhuset till lägenheten (balkongen:) och som nu äntligen fått en riktig plats att slå rot på. Vår vildkaprifol. Får se hur den tar sig till våren. Återkommer med bild imorgon, missade det idag.

tisdag 25 oktober 2011

En liten lök..


 
Trots att hösten är härlig kan man ju inte låta bli att drömma om våren, eller hur?:) Har satt några Scillalökar och lite Snödroppar vid sanlådan och vid foten på tallen. Tänk så fiiint det blir till våren!

måndag 24 oktober 2011

Underbara höst!

Published with Blogger-droid v1.6.8
Hemma och VABar för första gången den här hösten. Minstingen har feber. För övrigt OTROLIGT att de varit friska så länge under hösten. Nu (när han sover) fick jag lite överskottstid som lämpar sig för att uppdatera min försummade stackars blogg! Så här fint väder har vi hos oss idag! Heeelt fantastiskt. Gillar hösten. Mycket. Fick nyss en kopp kaffe ute i solen:)

Äntligen sandlåda!

Så fick vi äntligen tid att fixa en sandlåda till killarna! Vi valde ett mysigt ställe i trädgården som har tidig sol och utsikt:) Dessutom ser man den bra från huset vilket är bra om småkillarna är ute själva. Se utvecklingen nedan:) OBS:Bilderna visar inte på något sätt allt slit som ligger bakom, mest Kalles slit och svett! Mycket sand blev det..

Först planering:


"Utgrävning"


Man ser den från huset:)


Inflyttning!:

Mysigt läge:)

Published with Blogger-droid v1.6.8

lördag 1 oktober 2011

Klematis!





Hej kära bloggläsare! Nu har jag haft en längre tids paus pga att jag helt enkelt inte hinner med allt just nu.Tänkte ändå försöka få till lite fler olika saker i trädgården innan hösten oåterkallelligt bäddat in den i sin dvala. Ska försöka dela med mig här om hur det går! Nu äntligen har jag planterat en klematis vid ena planket! Visst är den fiiin:)